Parafiinihoito

Parafiini on vedetöntä. Se sulatetaan parafiinilämmittimessä. Laite pitää parafiinin tasaisen kuumana, 50-55 asteisena. Kädet kastetaan parafiiniin useamman kerran. Parafiini jäähtyy hitaasti ja samalla sen lämpö siirtyy hoidettavaan kohteeseen. Hoitoaika 15-30 minuuttia.

Parafiinihoito on tehokas erikoishoito käsille. Se vahvistaa kudoksia ja kosteuttaa vähentäen käsien kuivuudesta johtuvia ryppyjä sekä edistää verenkiertoa.
Erityisesti se sopii kuivalle sekä vanhenevalle iholle. Talvikäsille se on erinomainen kosteuttaja. Parafiinihoito on myös rentouttava. Jaksottaisena hoitona se olisi hyvä toistaa 14 päivän välein, jotta saavutetaan parhain tulos.

Parafiinihoidon pitkävaikutteinen lämpö auttaa myös kipeisiin niveliin ja lihaksiin sekä silottaa ikääntymisen merkkejä iholta. Hoidot sopivat erinomaisesti myös reumakäden kuntoutukseen yhdessä sormivoimistelun kanssa. Tällöin hoidot suositellaan otettavaksi 10 hoitokerran jaksona. 

Parafiinihoito tehostaa hoitoaineiden imeytymistä, parantaa aineenvaihduntaa ja vahvistaa kudoksia. Vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä, rentouttaa ja lievittää kipuja. Käsiesi ihosta tulee pehmeä ja silkkisen tuntuinen. Käsiesi iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta. Erinomainen hoitomuoto myös niille, joiden kädet palelevat tai joutuvat jatkuvalle rasitukselle

Logo_valkoinen